Information: Please take a moment and visit your profile to choose a flag.

Colette ympärillä olevalla toisella puolella

Moderators: earthjig, anima

Post Reply
steinrarxv
Posts: 20
Joined: Tue Jun 18, 2019 8:54 am
Contact:
Australia

Colette ympärillä olevalla toisella puolella

Post by steinrarxv » Mon Jul 22, 2019 9:13 pm

Erityiset Selena Gomez -ajat Puma-yhtiö Phenom Silk 'Pearl' on kouluttajan tuotemerkin lähettiläsvalikoiman, jota kutsutaan nimellä 'En Pointe', alue. i Valkoisia värejä on heikot yhdessä Fila FHT RJ-Mind Benderin kenkien ylellisillä silkki-pellavilla, koska tärkein aine, jota käytetään yhdessä läpikuultavan hienon mesh-apuvälineiden kanssa, näyttävät tällaisista jalkatekniikoista ja tuntevat olonsa sujuvasti kosketukseen, jossa lisäksi ylhäällä laadukkaita ja mukavia Nike-kenkiä.

Muuta saksalaisen brändin tunnettua siluettia, erityisesti Kith-aikoja Colette-aikoina Puma-yhtiö Blaze on Wonderissa on laajasti hehkuva sininen korkeampi, mikä tahansa Colette-ainutlaatuinen sävy, joka on luotu kananmunasta ja myös neopreenistä sekä valkoisia värilliset aaltoilevat aurinkopaneelit, jotka kaikki pitävät see here keskiosan ympärillä olevaa ylimääräistä solmua yhdessä Kith-logojen kanssa yhdellä osalla ja myös Colette ympärillä olevalla toisella puolella voi olla kiehtova syvyys, yhdessä visuaalisen pohjallisen ja myös Ronnie Fiegin logojen kanssa korkean kantapään ympärillä. Suunnittelu on merkittävä Nike Lebron XVI -jalkine Trinomic-välipohja teknisesti valkoisen värisenä, millä tahansa harmaalla ulkopohjalla.

Erityiset Kith-ajat Colette-ajat Puma-yhtiö Blaze Wonderia varten on valmistettu neopreenistä, ja se on myös karkeasti Colette-hehkuvaa sinistä väriä sekä ajatuksia valkoisuudesta koko korkeammalla ja myös vain harmaalla pohjalla. Tämä vintage-siluettin uudelleenmuotoilu tekee tällaisesta yhteistyöstä mahdollisuuden yhdistää kynnystä ja epäsymmetrisiä logoja Kithiä ja myös Coletteä kohtaan. Lisäksi on tarpeetonta sanoa, että Ronnie Fieg -logot ovat korkean kantapään ympärillä.

Erityisesti puma-yhtiö Performing Effortless Riders 'Red' voi olla virkistetty malli, jossa on Effortless Riders-siluetti, jossa alkuperäinen tuntui vuonna 1982. Tarjoaa yhden monista kouluttajan tuotemerkin uusimmista iskuista. erilaisten jalkatekniikoiden ominaisuus on spicey punertava korkeampi luotu fitness nylon ja myös valkoisen mokkanahka Formstripe koko osassa solu ja myös korkokenkiä.Logos laitetaan puolivälissä vuosineljänneksen, kieli, ja myös korkea kantapää. IMEVA-välipohja on hyvin kiehtova ihmisille, joka tarjoaa valoa ja turvaa elinvoiman.

Juhlistaen erityisesti puma-yhtymän Suede-linjan 50-vuotispäivää, erityisesti saksalainen tuotenimi koskettaa suoraan varmasti yksi suurlähettiläistä, Kanadan esiintyjistä. Erityinen viikko. Puma-yhtiö Suede Vintage 'Glacier Grey' on osa kaikki kolmeosainen valikoima yhdessä muiden sävyjen kanssa, jotka saavat afrikkalaisamerikkalaisen ja myös periodontaalisen, ja myös harmaasävyjä, Converse Chuck 70s HI-kengät Kaatuneet harmaasävyisiin harmaisiin korkeampiin ja vain pilkkoihin, me kaikki katsomme erityisesti soljen liittimet pohjapakkauksen ympärille ja myös Tyypillisesti keskikorkeat jalkateknologiat vahvistetaan tavallisesti pelkällä periodontaalilla, ja ne sopivat ihanteellisesti myös navigointipalkkien kanssa, ja ne on myös koristeltu yhdessä THE PUMA CORPORATIONin yksityisen solun kanssa.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests