Information: Please take a moment and visit your profile to choose a flag.

kokoonpuristuva äiti-luonne käyttäytyy hyvällä

Moderators: earthjig, anima

Post Reply
steinrarxv
Posts: 31
Joined: Tue Jun 18, 2019 8:54 am
Contact:
Australia

kokoonpuristuva äiti-luonne käyttäytyy hyvällä

Post by steinrarxv » Tue Sep 03, 2019 8:12 am

Sinun ulkopohjasi koostuu viisinkertaisista nauloista, jotka kestävät lenkkarisi. Korkean kulumisen osat on yleensä muotoiltu sekä silikonin että geometrisen rakenteen avulla, joka tarjoaa pitkäikäisyyden. Toisaalta loppuosa on rakennettu Vasteen polyuretaanivaahdosta. Vaikka vastaava polyuretaanivaahto on samalla tavoin kovaa kuin silikonia, siinä on enemmän toimintoa, joka tukee ZoomXia välipohjaan.

välipohja

ZoomX Nike Zoom Pegasus 35 Turbo -jalkineiden esittely välipohjaan, sinun Glide Pegasus Turbo tarjoaa kevyitä ja varsin vähän herkkiä kokemuksia, mikä puolestaan ​​on hienoa urheilijoille, jotka eivät harjoita kenkiä heti vauhdilla ja viihtyisällä agilityllä. ZoomX lisää yksilön kulumista ajoissa ja röyhkeää epämukavuutta, joka voi olla pitkäaikainen ja säännöllinen.

ZoomX: n alkujärjestely mahdollistaa sen, että ajatus saada tasaisempi takapäätä paikan päällä, jotta uusi suojattu ja hyvin pehmustettu kokemus olisivat varmoja, eikä bouncinessin hintaan.

ZoomX-polyuretaanivaahdon voimakkaasti kokoonpuristuva äiti-luonne käyttäytyy hyvällä kehon painolla, jota käytetään ajatukseen, ja kyllä ​​se vie välittömästi toimia eteenpäin. Koska tämä erityinen teknologinen innovaatio toteutetaan Pebaxin kautta, niiden esiintyminen on vähentynyt, se voi olla Nike Classic Cortezin kengät, Adidas Superstar Nigo Bear Kengät kauppa jotka sopivat ja joilla on merkittävä tulospaino.

Toinen

Nike Glide Pegasus Turbo -teknologian läpinäkyvä nylon-päällinen on suurempi hengittävyyteen liittyvä suurempi liikkeen määrä. Pääasiassa siksi, että se jatkuu tukevana, läpinäkyvät nylon-päälliset antavat myös sileän muodon, joka vähentää ihon värin arkuusvaaraa.

Flywire-johdot sijaitsevat toisessa puolessa, jotka ovat kokoelma kiinteää johdotusta, jonka avulla voit kapseloida keski-jalkasi yhdessä asennon kanssa erittäin lämpimästi yhdessä mukautettavan avustajan kanssa. Flywire-johdojesi tuki yhdistää nauhasi välipohjaan, jotta Nike Gyakusou Zoom Pegasus 35 Turbo -jalkineet pysyisivät kunnossa.

Ohuiden takaluukkujen takia selkänojan keittiön laskuri sisältää luisevan koostumuksen. Ajatus mahdollistaa sen, että pohjasi voidaan rakentaa Nike Air Max Advantage 2 -jalkineita ja terveellisiä välipohjan polyuretaanivaahtoa. Alhaisen leikkauksen omaavalla kauluksella on jyrkkä muotoilu, pääasiassa siksi, että se pyrkii välttämään hävittämistä Achilles-paikan sisällä.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: ashleeku11, manuelabc3 and 4 guests